5e Landelijk Decubitus Congres.

5e Landelijk Decubitus Congres.

HARTMANN aanwezig op het 5e Landelijk Decubitus Congres
6 & 7 november 2014 in de Rodahal te Kerkrade
(Europaplein 1, 6461 AJ Kerkrade)

Nijmegen, 27 oktober 2014

Op dit 2-daagse landelijke congres voor decubitus en wondzorg zijn de belangrijke partijen en hun specifieke invloed of aandachtsveld binnen de zorg samengevoegd. Eenieder die betrokken is bij decubitus heeft zijn invloed, rollen, taken of bevoegdheden. Tijdens dit 2-daagse landelijke congres wordt u wederom een uitgekiend programma aangeboden. Een keur aan vooraanstaande nationale en internationale sprekers zal de preventie en behandeling van decubitus vanuit diverse oogpunten belichten. Het programma is gevarieerd en zal worden aangeboden in de vorm van lezingen, voordrachten en workshops.

Zo kunt u kennismaken met Professor Hans Smola. Hij zal voor HARTMANN een workshop verzorgen over de invloed van MMP, een cleansite studie behandelen en de wondrandanalyse inzichtelijk maken.
Namens HARTMANN zullen al onze wondzorgteamleden aanwezig zijn. U vindt ons op standnummer 4.
Wij ontmoeten u graag op 6 & 7 November!

Prof. Dr. med. Hans Smola
Professor Smola is Dermatoloog en Allergist en sinds 2004 als directeur verbonden aan het medische competentiecentrum van HARTMANN. Daarnaast is hij Adjunct-Professor in de Dermatologie Kliniek van de Universiteit Keulen en heeft gedurende vele jaren onderzoek gedaan naar mechanismen van de wondgenezing en effectieve vormen van innovatieve wondbedekkers.

Hij ondersteunt een netwerk van clinici en fundamentele wetenschappers, die in een studie de werkzaamheid van wond therapeutics onderzoeken. In de afgelopen jaren heeft hij zich tevens toegelegd op de epidermale barrièrefunctie bij incontinentie. Hierbij ligt de focus op de oudere huid, die is blootgesteld aan schadelijke prikkels door incontinentie.