Onze missie is om:
Voortdurend op zoek te gaan naar manieren om behandelingen, resultaten en ervaringen in de gezondheidszorg te verbeteren, zowel voor professionals als patiënten.

   Om onze missie te kunnen verzekeren willen wij:
Een vooraanstaande speler zijn in de wereldwijde gezondheidszorg en een drijvende kracht zijn om gezondheidszorg vooruit te brengen, voor iedereen.

 


Om ons te leiden in de richting van onze visie, volgen we drie kernwaarden:

Passie
Om verder te gaan voor gezondheid, hebben we een passie voor wat we doen. We halen energie uit het genereren en implementeren van ideeën die efficiëntie voor onze klant bieden en de kwaliteit van leven voor miljoenen mensen zal verbeteren. Wij zijn trots op onze prestaties, maar zijn ons ervan bewust dat er altijd meer levens kunnen worden verbeterd door onze verdere werkzaamheden. 

Partnership
Om verder te gaan voor gezondheid, zijn we open en collaboratief. We weten dat we samen moeten werken met autoriteiten, professionals in de gezondheidszorg, patiënten, omgeving en andere stakeholders, om daadwerkelijk een effect te hebben op veranderingen. Immers, verschillende perspectieven leveren betere ideeën op voor het welzijn van mensen.

Professionaliteit
Om verder te gaan voor gezondheid, nemen we onze werkzaamheden serieus. Wij zijn ervaren en deskundig. We behandelen mensen met respect, bouwen vertrouwen op en creëren duurzame relaties op een eerlijke en transparante wijze. Immers, het uitdagen van conventies of de status quo kan alleen succesvol zijn met wederzijds respect en vertrouwen.

 

 Dit is HARTMANN. Wij gaan verder voor gezondheid.