Hartmann e-learning concept

Eén plek voor al uw geaccrediteerde trainingen in de zorg.

HARTMANN academie biedt een online omgeving waar u terecht kunt voor uw digitale educatie activiteiten. U kunt een training starten waar en waneer u maar wilt. De trainingen bestaan uit verschillende e-learning modules die u – op uw eigen tempo – kunt doorlopen. Ze worden afgesloten met een toets, die meteen de uitslag geeft. Ook biedt de academie ook allerlei naslagwerken over de vakgebieden aan.

Handhygiene

In de zorg is het toepassen van handhygiëne van levensbelang. Met deze modules kunt u uw kennis en vaardigheden met betrekking tot handhygiëne toetsen en aanscherpen.

Handhygiëne ziekenhuizen
Handhygiëne verpleeghuizen

Continentiezorg

Deze module is bedoeld om een beter begrip van incontinentie op te bouwen en het verstrekken van betere zorg aan mensen met een continentie probleem.

Basis | Urine-incontinentie
Basis | Hogere & lagere urinewegen

Wondzorg

Deze module is bedoeld voor zorgprofessionals voor een beter begrip van patiënten met (chronische) wonden alsmede de behandeling daarvan.

Basis | Wondzorg

Registreren HARTMANN academie

Heeft u nog geen account op de HARTMANN academie? U kunt zich hier gratis registreren. HARTMANN biedt een aantal gratis trainingen alsmede betaalde trainingsmodules.

Werkt u voor een zorginstelling? Informeer ook hier naar de mogelijkheden van de HARTMANN academie.