Anders Werken in de Zorg

Onder het motto ‘Samen verder’ houden de vier aangesloten regio’s van Anders Werken in de Zorg op donderdag 4 november een landelijk congres. Bestuurders, projectleiders, zorginnovatoren, en implementatiecoaches van de vier deelnemende regio’s én samenwerkingspartners zijn van harte uitgenodigd om elkaar op deze dag te ontmoeten.

In het NBC congrescentrum in Nieuwegein belichten gerenommeerde sprekers de laatste ontwikkelingen, wordt op inspirerende wijze een blik op de toekomst gericht en verzorgt elk van de vier regio’s ook nog eens een praktische workshop. Innoveren is en blijft tenslotte een werkwoord…

Hoe je kunt leren van elkaars successen, maar zeker ook van ‘mislukkingen’ vertelt gastspreker Paul Iske, hoogleraar én Chief Failure Officer van het Instituut voor Briljante Mislukkingen. Het congres biedt bovendien voldoende ruimte om elkaar beter te leren kennen en te inspireren. Daarnaast is er een innovatieve markt waar ondernemers die betrokken zijn bij Anders Werken in de Zorg hun producten demonstreren.

Ben jij er ook bij? Schrijf je snel in via de aanmeldpagina.
Inschrijven kan tot uiterlijk 29 oktober. Tot dan!

Event Information

   Blokhoeve 1, Nieuwegein, 3438 LC
}  november 04, 2021
  donderdag, 09:30 am to 05:00 pm
  https://anderswerkenindezorg.evenemententantelouise.nl/werken-in-de-zorg-4-november-2021/
  info@anderswerkenindezorg.nl

Event Organizer

   Anders Werken in de Zorg
  info@anderswerkenindezorg.nl