Selecteer een pagina

Observe APP

Meer dan techniek

Het is niet de techniek, maar wijzelf die bepalen hoe E-Health zich ontwikkelt. Alleen het aanbieden van een E-Health-dienst op een website is niet genoeg. Een maatschappelijke innovatie is nodig, zo blijkt uit de Observe App. Alle partijen in het zorgveld hebben hierin een rol.

Kwaliteit voor kwantiteit.
Handhygiëne op het juiste moment.

Observatie en monitoring of verbruiksmeting? Volgens deskundigen, zoals de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), is directe observatie van handhygiëne in de praktijk de beste methode om een toename van de compliance te bereiken.

HARTMANN Observe App deel 1

In deel 1 van deze video reeks leert u de diverse delen van de applicatie kennen en en hoe u kunt inloggen door middel van uw e-mail adres en wachtwoord.

HARTMANN Observe App deel 2

In deel 2 van deze video reeks leert u te observeren met een keuze van beroepsgroepen en subgroepen.

HARTMANN Observe App deel 3

In deel 3 van deze video reeks leert u hoe al uw gedane observaties van uw instelling kunt terugvinden. U kunt zien wanneer de observatie gedaan is, welk specialisme, welke afdeling, het aantal geobserveerde personen en wie de observatie heeft uitgevoerd.

HARTMANN Observe App deel 4

In deel 4 van deze video reeks leert u verschillende grafieken maken. Deze functie is zowel mogelijk op de I-pad als op de PC. Hier moet je even mee spelen om te zien wat de mogelijkheden zijn.